Rockland schoolproject

Rockland schoolproject

Deze Engelstalige basisschool in de buurt van Arusha, Tanzania, is opgericht door Charles Mazulla en zijn vrouw Anna. Buiten deze school vangen zo ook nog eens negen weeskinderen op in hun eigen huis.

We hebben met eigen ogen gezien hoe er op deze school lesgegeven wordt. Ondanks de moeilijke omstandigheden is het onbeschrijfelijk hoeveel liefde de mensen naar elkaar uitdragen, waardoor ze af en toe de toestand waarin ze verkeren vergeten. Ook wij werden met open armen ontvangen. We hebben nog nooit zoveel warmte gevoeld.

Vandaar dat we niet anders konden dan Charles en Anna en deze school financieel ondersteunen. En er is reeds ontzettend veel veranderd. Mede door onze hulp krijgen nu dagelijks 150 kinderen les in een veilige, warme leeromgeving. Zo krijgen ze een eerlijke kans om aan hun toekomst te werken.

We worden op de hoogte gehouden over het project. Als grote onderneming wil belvedair helpen waar het kan. De glimlach die we in Afrika gezien én gevoeld hebben dragen we graag uit in onze eigen belvedair-visie.