terug

May 4, 2017 - La Place

La Place en Belvedair bundelen krachten op Eindhoven Airport

Constructieve gesprekken tussen Eindhoven Airport en Belvedair over de visie van het horecaaanbod (eigentijdse horeca met A-merken) op de luchthaven hebben er toe geleid dat La Place en Belvedair de handen ineen slaan voor een nieuw La Place Restaurant op Eindhoven Airport. Naar verwachting opent het selfservice restaurant in het voorjaar van 2017 de deuren. Bezoekers van de luchthaven kunnen dan op de eerste etage van de terminal terecht voor 100 procent natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten van La Place. Belvedair gaat het nieuwe La Place Restaurant, dat plaats biedt aan ruim 500 gasten, exploiteren.

Bart van den Nieuwenhof, Managing Director van La Place vertelt: “Na Schiphol en Bali is Eindhoven de derde luchthaven waar we de krachten bundelen met een franchisepartner. Dit soort locaties waar veel bezoekers op doorreis zijn, passen perfect bij onze foodserviceformule.”

Aanwinst voor luchthaven
Frank Megens van Belvedair ziet de samenwerking met La Place met vertrouwen tegemoet: “Wij werken al ruim twintig jaar samen met Eindhoven Airport en daar zijn we trots op. Samen met mijn medewerkers kijk ik uit naar de nieuwe ontwikkelingen op de luchthaven. We kunnen niet wachten om met Belvedair het nieuwe La Place Restaurant te gaan exploiteren.” Ook Joost Meijs, algemeen directeur van Eindhoven Airport, is enthousiast: “We zijn verheugd over de samenwerking van La Place en Belvedair. La Place heeft een goede naamsbekendheid en reputatie en zorgt voor een mooie aanvulling op ons horeca-aanbod.”

Vers, veelzijdig en gezond
De nieuwe vestiging van La Place op Eindhoven Airport vervangt het huidige à la carte restaurant en de food court op de eerste etage van de terminal. Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. Uiteraard kunnen gasten ook bij het ‘marktrestaurant’ terecht voor huisgemaakt gebak met een verse kop koffie of thee. De eigen, unieke recepten van La Place worden klaargemaakt in een open keuken, onder de ogen van de gast. Hiervoor worden verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten gebruikt. In het La Place Restaurant ligt de nadruk op veelzijdige en gezonde voeding.

Over La Place
Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule waarbij 100% natuurlijke, dagverse en huisgemaakte producten de hoofdrol spelen. De horecaketen combineert het beste van de markt met een selfservice restaurant. Sinds de oprichting in 1987 speelt La Place in op de trend van gezonde voeding. Zo werken de professionals uitsluitend met verse, eerlijke en waar mogelijk biologische grondstoffen en worden eigen, unieke recepten voor de ogen van de gast bereid. Dit sluit naadloos aan bij de visie van Belvedair, waardoor de samenwerking een perfecte match is.. La Place heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

Bericht delen

Meer Nieuws